Stelletje zeikerds!

Ik ben het een beetje zat.

Het gezeik. Het anti-verjaardagsgezeik, het anti-kerstgezeik,
het anti-zetjekerstboomopjeloggezeik, het ik-heb-zo'n-hekel-aan-die-kerstliedjes-op-de-radio-gezeik, het ik-zeik-alles-af-wat-veel-mensen-leuk-vinden-want-IK-vind-het-niks-gezeik.

Hebben "jullie" nou nog niet door dat iedereen ieder jaar weer jarig is, dat het ieder jaar weer kerst zal zijn? En dat er ieder jaar weer kerstbomen neergezet worden, kerstmuziek gedraaid wordt en dat er werkelijk niemand ook maar iets aan dat alles zal veranderen alleen maar omdat "jullie" het zo verschrikkelijk vinden?!
En als je vind dat die stukjes over kerst, verjaardagen en al dat soort dingen saai en afgezaagd worden... hoe denk je dan dat die posts zijn die IEDER jaar weer terugkomen rond deze tijd over het feit dat kerst niks is?!
Juist ja: nog afgezaagder dan 10 verjaardagen, kerst, oud&nieuw, pasen, pinksteren, koninginnedag en heel de reutemeteut bij elkaar opgeteld en dat maal 10!

En als ik dan toch bezig ben: dat gezeik over die kerstpakketten ben ik ook zat. Of er wordt gezeken omdat het te klein is, of over hetgeen wat er in zit (dat lust ik nieeet... of de welbekende Wat moet ik met die troep? Kunnen ze niet gewoon het geld geven?!).
Weet je: je krijgt het maar en ze hebben daar niet voor Jan Lul al eeuwen geleden zo'n mooi spreekwoord voor bedacht.. ("Je moet een gegeven paard niet in de bek kijken". Ik vertel het spreekwoord er maar even bij... speciaal voor de broekies onder onsch ).
Vind je het niks: geef het weg.... maar in godsnaam: ouwehoer er niet zo over!